ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ



  1. Загальні положення

1.1 Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних відвідувачів сайту https://wintergardens.dance/ (далі відповідно – “Користувач” та “Сервіс”).

1.2 Персональні дані Користувача під час відвідування Сайту отримує фізична особа-підприємець Дружиніна Єлізавета Леонідівна, РНОКПП 3103714121 (надалі - “Виконавець”).

1.3 ФОП Дружиніна Єлізавета Леонідівна, у своїй діяльності керуючись чинним законодавством України, приймає на себе зобов`язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали сайт https://wintergardens.dance/.

1.4 Користувач повинен уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності і висловити свою повну згоду з її умовами під час здійснення реєстрації на Сайті та/або замовлення Послуг Виконавця.

1.5 Користувач не має права користуватися функціоналом Сайту, якщо він не згоден з умовами цієї Політики конфіденційності.

1.6 Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї Політики конфіденційності та надає ФОП Дружиніній Єлізаветі Леонідівні право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Користувача на умовах цієї Політики конфіденційності.

1.7 Користувач несе відповідальність за свої дії, які вчиняються ним при використанні Сайту, та дії осіб, які вчиняються від його імені з використанням його даних персональної ідентифікації.

  1. Яка інформація та персональні дані можуть збиратися

2.1. Згідно з Законом України «Про захист персональних даних» персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

2.2 Персональні дані, які обробляє Адміністрація Сайту, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг Виконавця (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо). Інформація отримується при реєстрації Користувача на Сайті та/або замовленні Послуг Виконавця. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Адміністрацією зобов’язань.

2.3 Вся інформація збирається «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

  1. Ціль використання інформації та персональних даних

3.1 Інформація про Користувача, в тому числі персональні дані, використовуються з метою виконання договірних зобов’язань з надання послуг, для ідентифікації Користувача Сайту, з метою відправки інформації поштою, електронною поштою, надання звітності, поліпшення якості надання послуг.

3.2 Персональні дані Користувачів можуть використовуються з метою забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, “Про захист інформації в інформаційно- телекомунікаційних системах”, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу”. Користувач Сайту завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактній інформації у письмовому повідомленні.

3.3 Інформація про Користувача, в тому числі персональні дані, використовуються з метою виконання договірних зобов’язань з надання послуг, для ідентифікації Користувача Сервісу, з метою відправки інформації поштою, електронною поштою, надання звітності, поліпшення якості надання послуг.

  1. Файли COOKIE

4.1 Файли Cookie — це невеликі текстові файли, що зберігаються на носіях пристроїв Користувача під час відвідування ним Сайту. Файли cookie можуть бути використані Адміністрацією Сайту для розуміння мети відвідування Користувачем Сайту.

4.2 Файли cookie, які можуть бути використані Адміністрацією Сайту, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача.

4.3 Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

4.4 При повторному відвідуванні Користувачем Сайту, дані файлів cookie автоматично оновлюються. У більшості випадків веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої Користувача.

4.5 Відключення Користувачем файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих на Сайті матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

  1. Автоматичний збір і використання інформації

5.1 В автоматичному режимі збирається і зберігається наступна інформація:

5.1.1 доменне ім’я, ІР-адреса, з якої Користувач відвідує Сайт;
5.1.2 вид браузера та операційної системи;
5.1.3 дата і час відвідування Сайту;
5.1.4 переглянуті сторінки;
5.1.5 якщо Користувач перейшов на Сайт за посиланням з іншого сайту - адреса цього сайту.

  1. Умови надання доступу до персональних даних Користувача

6.1 ФОП Дружиніна Єлізавета Леонідівна не передає персональні дані Користувачів третім особам, за винятком випадків, передбачених цією Політикою конфіденційності.

6.2 Розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не обмежуючись за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані.

  1. Забезпечення безпеки даних

7.1 ФОП Дружиніна Єлізавета Леонідівна гарантує захист інформації Користувача, в тому числі конфіденційної, від несанкціонованого доступу. Захист забезпечується неможливістю витоку, знищення та блокування інформації, порушення цілісності та режиму доступу до інформації.

7.2 Адміністрацією Сайту вжито достатню кількість заходів для захисту інформації на Сайті, але просимо зважати на те, що абсолютно безпечних, безперебійних та безпомилкових шляхів передачі даних за допомогою мережі Інтернет не існує.

7.3 Адміністрація не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути витік інформації, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних.

  1. Як змінити/видалити інформацію

8.1 Користувачі в будь-який момент можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки. Робота Сервісу з надання послуг Користувачу може бути призупинена з моменту зміни/видалення інформації Користувача.

8.2 Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), направлений на електронну пошту, вказану Користувачем при реєстрації.

  1. Зміни в Політиці конфіденційності

9.1 ФОП Дружиніна Єлізавета Леонідівна може змінити умови Політики конфіденційності шляхом публікації нової редакції Політики конфіденційності за посиланням https://wintergardens.dance/pol-conf.

9.2 Користувач зобов’язуються періодично переглядати ці умови, щоб бути поінформованими про те, як ФОП Дружиніна Єлізавета Леонідівна захищає інформацію про Користувача.

9.3 ФОП Дружиніна Єлізавета Леонідівна не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

  1. Інші умови

10.1 У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-який пункт або його частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, то інші положення, які не суперечать закону, залишаються в силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

10.2 Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли Користувач погодився з умовами даної Політики конфіденційності.

10.3 Погоджуючись з цією Політикої конфіденціальності, Сторони підтверджують той факт, що будуть здійснювати всі необхідні дії для забезпечення дотримання прав осіб, до персональних даних яких можуть отримати доступ в процесі взаємодії, в тому числі:
- повідомляти зазначених осіб про цілі та підстави обробки їх даних, а також про третіх осіб, яким можуть передаватись їх персональні дані, зокрема про передачу їх персональних даних іншій стороні;
- надавати зазначеним особам інформацію про іншу Сторону як про особу, якій будуть передаватися їх персональні дані з метою надання Послуг.

  1. Контактна адреса для Користувачів у разі виникнення питань

11.1 З метою оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надані Користувачем Адміністрації Сайту відповідно до даної Політики конфіденційності, нaпишiть нaм нa eлeĸтpoннy aдpecy info@wintergardens.dance. Iз зaпитaннями, cĸapгaми щодо зacтocyвaння cвoїx пpaв, бyдь лacĸa, зв'яжiтьcя з нaми зa aдpecoю info@wintergardens.dance або за номером телефону 044 444 81 71.

11.2 Яĸщo ви xoчeтe вiдмoвитиcя вiд oбpoбĸи cвoїx пepcoнaльниx дaниx нa пiдcтaвi зaĸoннoгo iнтepecy aбo y вac нeмaє пpямиx мexaнiзмiв вiдмoви, зв’яжiтьcя з нaми зa aдpecoю info@wintergardens.dance.